Ellie Goulding och fler till Apple Music Festival

Ännu fler artister är nu klara för Apple Music Festival som pågår i slutet av september i London, och kan ses genom Apples enheter.

Apple har tillkännagivit fler artister till årets upplaga av det som tidigare hette Itunes Music Festival, men som numera går under namnet #Apple Music Festival. Musikfesten i London får besök av Carrie Underwood, Mumford & Sons, Ellie Goulding, Lion Babe, Jack Garrat och NAO. Festivalen pågår i tio dagar.

Eddy Cue är Apples vice VD för internetmjukvara och internettjänster, och säger i ett pressmeddelande att festivalen i år också kommer att kopplas till radiostationen Beats 1 och funktionen Connect:

"Vi ville göra något alldeles extra för alla musikfantaster i år. Apple Music Festival är som en greatest hits-samling med tio otroliga kvällar fyllda av världens bästa artister som uppträder live och interagerar direkt med sina fans på Connect och Beats 1."

Apple Music Festival kan följas genom Iphone, Ipad, Apple TV eller Itunes i en Mac. Klara artister sedan tidigare är Take That, One Direction, Little Mix, The Weeknd, The Chemical Brothers, Disclosure, Pharrell Williams, Leon Bridges, Florence + The Machine och James Bay.