Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac räddar julen

Vinn JBL Flip 3

Det är tävlingsdags på 99mac igen och den här gången finns den trådlösa högtalaren JBL Flip 3 i prispotten.

Många håller nog med oss när vi säger att det mesta blir bättre med lite sköna toner i bakgrunden. En trådlös högtalare gör det möjligt att lyssna på musik, poddradio eller ljudböcker vart än du befinner dig och nu drar vi igång en tävling där en Bluetooth-högtalare från JBL finns i prispotten.

99mac testade högtalaren som heter Flip 3 i oktober i år och rekommenderar den bland annat för vattentåligheten och möjligheten att koppla samman flera enheter.

Pris

1:a pris: JBL Flip 3 färg: gul (värde: 1 200 kronor)

Tävling

För att ha chansen att vinna den trådlösa högtalaren JBL Flip 3 behöver du svara på en fråga och fila på en motivering till varför just du ska vinna.

Hur länge kan du lyssna på musik med Flip 3?

Svaret hittar du på JBL:s webbplats.

Juryn charmas extra av julklappsrim, omskriva julsånger (glöm inte att ange vilken julsång det gäller bara så att juryn kan sjunga med) eller andra fyndiga och kreativa motiveringar.

Instruktioner

När du är redo att svara på frågan här ovanför besöker du vårt tävlingsformulär för att lämna in ditt tävlingsbidrag.

För att kunna delta behöver du ett konto på 99mac, det är gratis och du skaffar ett via vårt registreringsformulär.

Sista dagen att skicka in tävlingsbidrag är den 23 december 2015. Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden. Lycka till!

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.