Bang & Olufsen formar lyssnandet hemma

Med nya Beosund 35 fortsätter danska Bang Olufsen fortsätter att lansera estetiskt tilltalande högtalare som sätter ljudbilden i fokus.

#Bang & Olufsen är inte rädda för att låta sina högtalare ta plats i hemmet, som lyxiga möbler brukar göra. Priserna är också därefter, och med nya Beosound 35 fortsätter den danska ljudtillverkaren traditionen. Den långsmala högtalaren har ett rekommenderat pris på 21 995 kronor när den börjar säljas i april, men är också ett komplett musiksystem med typisk Bang & Olufsen-design.

Beosound 35 har ett karakteristiskt utseende med sina femsidiga och långsmala form. Ljudet ska kunna skickas ut i 180 graders vinkel och ge bra ljudbalans oavsett om högtalaren väggfästs på valfri höjd eller står på sitt stativ.

Högtalaren styrs via en beröringskänslig kant som sitter under en OLED-display. Den kan självklart också kontrolleras via Bang & Olufsens egna mobilapp, och har stöd för både Airplay, Bluetooth och direkt integrering med strömmande tjänster som Spotify och Deezer. Tillsammans med den nya högtalaren passar Bang & Olufsen under #CES i Las Vegas också på att tillkännage stöd för Google Cast.