Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Monument Valley kan bli Lego-sats

Om tillräckligt många röster kommer in till webbplatsen Lego Ideas kan IOS-spelet Monument Valley släppas som en Lego-sats.

På webbplatsen Lego Ideas kan Lego-fantaster kan lägga upp egna förslag eller bara rösta på andras. Om tillräckligt många röster kommer in går förslaget vidare till en grupp på Lego som avgör om förslaget duger för att bli en verklig byggsats.

Just nu går det att rösta på ett förslag om att göra det hejdlöst populära IOS-spelet #Monument Valley till en Lego-sats. Idén kommer från en användare som kallar sig för Isometry. För att projektet ska bli verklighet krävs först och främst 10 000 röster på Lego Ideas (det krävs ett konto för att rösta). Om Lego väljer ut projektet tillverkas det och användaren bakom idén får del av intäkterna vid försäljningen.

För närvarande har projektet omkring sex månader på sig att nå milstolpen 5 000 röster enligt reglerna för Lego Ideas, annars läggs det ned. I skrivande stund har 1 294 personer röstat.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.