Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung erbjuder uppgraderingsprogram

Samsung lanserar ett eget uppgraderingsprogram tillsammans med nya telefonerna S7 och S7 Edge, med ränta.

I september lanserade Apple ett uppgraderingsprogram för Iphone i USA, där kunder kan betala en fast månadsavgift under 24 månader och får möjligheten att uppgradera till en ny Iphone efter ett år.

#Samsung vill inte vara sämre, och lanserar tillsammans med nya mobilerna Galaxy S7 och S7 Edge ett liknande program på vissa marknader så som Storbritannien. Programmet låter kunder köpa någon av de nya telefonerna och sprida kostnaden över 24 månader, vilket också inkluderar en frivillig uppgradering till en ny telefon efter ett år.

Till skillnad från Apple tar Samsung dock ut en ränta på 14,9 procent. Den fasta månadskostnaden blir från 24,58 pund i månaden, motsvarande 294 kronor. Utöver detta tillkommer en inledande deposition på 56,90 pund eller 681 kronor. Det är i dagsläget okänt om Samsungs uppgraderingsprogram planeras för Sverige.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.