Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Plejmo lanserar Sveriges största utbud av digital köpfilm

Filmtjänsten Plejmo gör om och låter användare välja mellan att hyra filmer under 48 timmar eller under obegränsad tid. Filmutbudet sägs vara Sveriges största när det gäller digital köpfilm.

Filmtjänsten #Plejmo hittade nya ägare i Magine i mars i år och lanserar nu nya sätt att köpa digital film. Användare kan nu välja mellan att ha tillgång till en film under 48 timmar eller under obegränsad tid. Plejmo skryter också med att deras över 2 000 filmtitlar är Sveriges största utbud av digital köpfilm.

– Våra användare ska själva kunna välja hur de vill konsumera filmen. Antingen vill de se den en gång, eller så vill de ha kvar den och uppleva den om och om igen. Med Unlimited Access kan användarna se sina favoritfilmer till en betydligt lägre kostnad, säger Ulrika Viklund på Plejmo i ett pressmeddelande.

För att kunna köpa film hos tjänsten behövs ett konto. Filmerna kostar sedan mellan 79 och 199 kronor och användaren väljer själv hur länge filmen ska vara tillgänglig. Köpta filmer kan ses från alla användarens enheter och det går också att ladda ned och se filmer utan internetuppkoppling.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.