Bestäm färgen på Panics kontorskylt i Portland

Utvecklarna Panic håller till i Portland, USA och har efter många år valt att sätta upp en skylt på kontorsbyggnaden, men det är inte vilken skylt som helst utan en som låter vem som helst byta färg på loggan.

Utvecklarna Panic har tagit fram appar för OS X och IOS i många, många år nu. Ett av deras mest välkända program är FTP-klienten Transmit och nyligen provade de på något nytt och gav ut spelet Firewatch.

Företaget är baserat i Portland, Oregon, USA och har fram tills nyligen suttit helt anonymt i en kontorslokal, men nu har det blivit ändring på det sedan företaget investerat i en skylt som monterats upp på fasaden. En av grundarna Cabel Sasser berättar i ett blogginlägg om den speciella skylten som vem som helst kan byta färg på via en webbapp.

Genom att besöka sign.panic.com kan vem som helst byta färg på loggan på Panics kontorslokal. Företaget har också tagit fram en app med stöd för Apple Watch, men använder den bara internt då de oroar sig för att Apple skulle neka den från App Store för att den inte är "särskilt användbar".