Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Årets uppgraderingar av Macbook-familjen blir utan Intel Kaby Lake

Det ryktas att årets uppgraderingar av Macbook-familjen blir utan Intels kommande processorfamilj Kaby Lake. Istället blir det Skylake-processorer i de nya modellerna.

Den sjunde generationen Intel-processorer går under namnet #Kaby Lake och har precis börjat levereras till datortillverkarna. Generationen bjuder på mindre förbättringar mot föregångaren #Skylake, men nu ryktas det att Apple kommer att välja att stanna kvar på Skylake när de uppgraderar sina bärbara datorer i år, rapporterar Wccftech.

Skylake- och Kaby Lake-arkitekturerna bygger båda på Intels 14-nanometersteknik, men den senare processorfamiljen bjuder på mindre arkitekturförbättringar som förväntas ge bärbara datorer bättre effektivitet och högre prestanda per watt.

Någon anledning till varför Apple sägs välja Skylake över Kaby Lake ges inte, men sajten spekulerar i att Apple kan ha fått ett bättre pris på den äldre generationen av Intel.

I höst förväntas Apple uppdatera sina Macbook Pro-modeller som ryktas få Touch ID och en ny OLED-panel ovanför tangentbordet för virtuella tangenter.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.