Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pokémon Go kan stänga av dig på livstid

Skaparna av Pokémon Go tar nu krafttag mot spelare som fuskar. I den nya uppdateringen kan du bli permanent avstängd om du använder appar som på olika sätt ger dig fördelar i spelet.

Sedan #Pokémon Go lanserades har användare kommit på många fiffiga sätt att lura systemet för att kunna fånga fler Pokémon eller ta sig till platser på kartan utan att egentligen förflytta sig. Spelare har tagit hjälp av appar som lurar GPS-system att tro att en är någon annanstans, eller hemsidor som visar var olika Pokémon befinner sig. Detta har höjt många upprörda röster bland spelare som inte fuskar.

Även tidigare har utvecklaren #Niantic tillfälligt stängt av folk som på olika sätt har fuskat men införs hårdare straff för spelare som bryter mot reglerna, däribland permanent avstängning. Många fusk har också blockerats i en uppdatering av appen, något som först uppmärksammades på forumet Reddit. Niantic har också pulicerat information om sin hårdare policy på sin webbplats där de också skriver att:

- Vårt mål är att tillgodose våra spelare med en rättvis, rolig och legitim spelupplevelse för alla. Vi kommer att fortsätta att arbeta med våra spelare för att förbättra kvaliteten av spelupplevelsen, vilket inkluderar vårat fortsatta arbeta att finjustera anti-fusk systemet.

Den som tycker att den har blivit avstängd på felaktiga grunder går det att fylla i ett formulär.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.