Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Intel Kaby Lake ger grafiken en skjuts

Intels nya generation processorer heter Kaby Lake, och enklare modeller har redan börjat levereras. De första prestandatesterna visar på förbättringar framförallt för grafikprestandan.

Leveranser av Intels senaste processorfamilj #Kaby Lake har inletts, och därmed har också de första prestandamätningarna dykt upp nätet. Störst skillnad jämfört med den tidigare generationen Skylake har de integrerade grafikkretsarna, som bland annat utlovar bättre prestanda och inbyggt hårdvarustöd för kodning av video i formatet H.265.

Webbplatsen Notebookcheck har har publicerat uppmätta testresultat för den Kaby Lake-processorn Intel Core i7-7500U, som är avsedd för mobila enheter. Testerna visar prestandaförbättringar i testprogrammet R15 vid användning av en processorkärna. Vid användning av flera kärnor presterar den nya processorn något överraskande lite sämre än föregångaren Intel Core i7-6500U som testats i fyra olika datorer.

Störst skillnad väntas dock för grafikprestanda, och här uppmäter kretsen HD Graphics 620 bättre än det äldre HD Graphics 520. De Kaby Lake-processorer som kommer först ut på marknaden är U- och Y-varianterna vilka är avsedda för tunna bärbara datorer, som exempelvis Macbook och Macbook Air.

Leveranser av kraftigare Kaby Lake-processorer lämpliga för en kommande modell av Macbook Pro väntas under 2017 eller eventuellt senare i år. De nya Macbook Pro-modeller som Apple ryktas lansera detta år kommer troligtvis att använda sig av Skylake-processorer.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.