Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Stor Guide

Allt du vill veta om bildskärmar

Bildskärmar ska tålas att tittas på, men olika modeller kan skilja sig åt en hel del. På SweClockers finns nu en superguide för alla som vill lära sig mer.

Av alla datorkomponenter är bildskärmen den del som du tittar allra mest på, annars använder du förmodligen den på fel sätt. Det finns ett flertal olika bildskärmstekniker, alla med olika för- och nackdelar och att hitta rätt är inte alltid det lättaste.

Bildskärmsexperten på #Geeks heter Thomas Ytterberg, och brukar bland annat hitta bristerna hos Apples produkter här på 99mac. Annars huserar han mestadels på vår systersajt SweClockers, och har nu satt ihop den förmodligen största guiden till bildskärmar som gjorts i svensk teknikhistoria.

I en tryckt tidning hade guiden omfattat drygt 30 sidor, och här får intresserade lära sig allt om olika bildskärmstekniker, HDR, eftersläpsreducering, latens, adaptiv synkronisering och mycket annat. Oavsett om du letar efter en prisvärd allt-i-allo-skärm eller den fetaste spelskärmen kommer du få bra hjälp här.

Läs: SweClockers guide till bildskärmar

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.