Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Lär dig koda med Lego

Lego lanserar nya serien Boost som ska uppmuntra barn från sju och uppåt att konstruera och koda.

Leksaksjätten Lego lanserar Lego Boost som ska få barn (eller den som är intresserad av Lego) att lära sig koda på ett lekfullt sätt, rapporterar Engadget. Genom att sätta ihop motorer och programmerbara klossar med vanligt Lego ska kreationerna gå att styra från en app. #Lego Boost kommer under första halvan av 2017 och appen kommer till både IOS och Android. Lego Boost kommer kosta motsvarande cirka 1500 kronor.

Det går det redan att göra Lego-robotar med Lego Mindstorms, men Lego Boost är något förenklat för att passa barn från sju år och uppåt. Startpaketet kommer med instruktioner till fem olika modeller; Vernie the Robot, Frankie the Cat, the Guitar 4000, the Multi-Tool Rover 4 och en Autobuilder.

Skriven av Amanda Reventlid

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.