Apple släpper säkerhetsuppdateringar

Apple har uppdaterat IOS, Mac OS, TV OS och Watch OS med mindre säkerhetsåtgärder och buggfixar.

#Apple har släppt uppdateringar till sina operativsystem, med buggfixar och icke specificerade säkerhetsåtgärder. De senaste versionerna är nu IOS 10.2.1, Mac OS 10.12.3, Watch OS 3.1.3 och TV OS 10.1.1.

Det anges inga nya funktioner i systemen, utan fokus ligger på säkerhet och buggfixar. Den nya versionen av Mac OS ska bland annat åtgärda ett problem när nya Macbook Pro växlar mellan det dedikerade och det integrerade grafikkortet. På Mac har också Itunes uppdaterats till version 12.5.5, vilket ska ge "mindre prestandaförbättringar".

Mac OS, IOS och TV OS uppdateras genom programuppdateringen på respektive enhet. Watch OS däremot uppdateras via en Iphone till klockan.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

M1 Pro och M1 Max är här och mer kraftfulla än någonsin och dessutom kommer de sitta i senaste generationen av MacBook Pro.