Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Jawbone lämnar konsumentmarknaden

Företaget Jawbone byter riktning från kroppburen teknik som riktar sig till privatpersoner till att istället satsa på företag.

Jawbone planerar att sluta tillverka produkter för privatpersoner, för att istället satsa på produkter riktade mot företag. Detta enligt en rapport från Techcrunch. Företaget har under en längre tid haft svårt att slå sig in på konsumentmarknaden. Nu har de istället valt att fokusera på en affärsmodell där de säljer till företag, och ska samarbeta med olika hälsoföretag.

Det här är inte första gången #Jawbone byter riktning, från början sysslande de med hörlurar sedan gick de över till Bluetooth-högtalare för att till sist ägna sig åt kroppsburen teknik i form av aktivitetsarmband.

För att kunna göra skiftet måste Jawbone dock hitta finansiärer. Företaget har hittills fått ihop 951 miljoner dollar från investerare såsom Andreessen Horowitz, Sequoia, Kleiner Perkins, JP Morgan, Mayfield och Khosla. Tyvärr har företaget redan förbrukat de mesta av pengarna utan att kunna visa på någon vidare avkastning. Jawbone har tagit kontakt med tidigare investerare för att se om de kan få finansiering på så sätt.

Det finns ännu inte någon vidare information om hur Jawbones produktutbud kommer att förändras när de inte längre riktar sig till privatpersoner.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.