Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Beats X börjar säljas 10 februari

De trådlösa hörlurarna Beats X börjar säljas på fredag denna vecka, och kommer dessutom i hela fyra olika färgutföranden.

De trådlösa hörlurarna Beats X är de första från #Beats som #Apple varit med och designat, och de första som använder en Lightning-anslutning för att ladda batteriet. Hörlurarna presenterades redan i september under Apples event, men har försenats till den här månaden.

Förra veckan skrev 99mac om att hörlurarna verkade vara på gång, och nu bekräftar Beats till Cnet att Beats X börjar säljas 10 februari, det vill säga nu på fredag. Åtminstone gäller detta USA, men än så länge finns ingen information om även Sverige får lurarna då.

Apples amerikanska webbsida för Beats X har uppdaterats med möjlighet att se lagerstatus i olika butiker, även om de ännu inte går att beställa. I dagsläget har detta inte skett på Apples svenska webbplats.

Beats X kommer också att säljas i ytterligare två färger än vad som tidigare visats. De svarta och vita modellerna får sällskap av en grå och en blå variant. Precis som Apples egenutvecklade Airpods kommer Beats X att använda Bluetoothchippet W1 för en mer energieffektiv trådlös hantering. Lurarna utlovar upp till åtta timmars speltid, och fem minuters laddning ska göra att Beats X orkar ytterligare två timmar.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.