Många är otrogna med Netflix

Är du Netflix-otrogen? Då är du inte ensam. Ny statistik visar att många tjuvtittar på gemensamma serier utan sin partner.

Ny statistik som Netflix tagit fram visar att hela 48 procent av alla par bedrar sin bättre hälft när det gäller att kolla på serier tillsammans.

Avsnittet slutar såklart jättespännande, men när din partner gnuggar sig i ögonen och gäspar högljutt vet du att det är kört. Det blir inte fler avsnitt ikväll. Ni har lovat varandra att se serien tillsammans men efter att ni gått och lagt er kan du inte sluta tänka på hur det egentligen gick för Piper. Du kan inte låta bli, du kollar på din partner, personen sover tungt och det är fritt fram. 27 procent av de som #Netflix-bedrar sin partner gör det medan den andra sover. 44 procent av kvinnorna ser på serier när partnern somnat och motsvarande siffra för män är 56 procent.

69 procent uppger att de inte kan sluta kolla eftersom serien de följer är för bra. Det är inte helt ovanligt (22 procent) att Netflix-otroheten leder till gräl och det finns till och med vissa (14 procent) som menar att tjuvkolla på avsnitt är värre än att missa en speciell dag som födelsedag eller bröllopsdag.

Är du rädd att din partner ska bedra dig? Då ska du helst inte åka på affärsresa, somna eller jobba. Netflix uppmanar också par att hålla isär serier som ni kollar på gemensamt eller var för sig och se till att alla spännande serier är ensamserier. Undvik att gemensamt kolla på Orange is the New Black, House of Cards, Deardevil, Stranger Things eller Narcos, för dessa är de vanligaste serierna att folk tjuvtittar på.

Är du en person som inte berättar att du varit otrogen? Då tillhör du de 36 procenten som inte erkänner för sin partner att de kollat på avsnitt i smyg. Vågar du inte riktigt Netflix-bedra din partner så mycket som du skulle önska? Säg hej till de 63 procenten vilka känner som du.

Oftast så är detta inte en engångshändelse. Hela 48 procent bedrar sin partner mer än en gång och 31 procent har gjort det 4 gånger eller mer. Det är dock hela 80 procent som inte planerar att bedra sin partner, och 58 procent kan helt enkelt inte hålla sig från att kolla lite till. Det är endast tre av tio som ber om ursäkt för att de har kollat på avsnitt utan sin partner.

Är du notoriskt Netflix-otrogen? Vilka serier får dig att stanna uppe halva natten? Är det en stor grej att kolla vidare på avsnitt utan sin seriepartner?