Google vill ha feedback på Pixel

Google jobbar med hur de kan förbättra Pixel-telefonen och nu frågar de sina användare vad de tycker om telefonen.

#Google vill gärna ha återkoppling från användare om vad tycker om designen på Googles egen telefon som kom i höstas, #Google Pixel. I ett inlägg på Pixels användarforum efterfrågar produktansvarig Krishna Kumar svar från användarna kring vad som Google gjort rätt eller fel och på vilka sätt de vill att de kan förbättra sina kommande telefoner. Krishna skriver i sitt inlägg:

Jared Spool, grundaren till Massachusettsbaserade företaget User Interface Engineering skrev: ”När design är välgjord blir den nästan osynlig. Det är när den är dåligt gjord som vi märker den.” […] Jag skulle vilja höra era tankar. Vad är det ni tycker om de designen? Vad hatar ni? Vad gjorde vi och vad skulle ni vilja att vi förbättrar?

Hittills har det inte gått att köpa en Pixel i färgen Really Blue i Storbritannien, men nu går det att förbeställa den blåa modellen via EE och Carphone Warehouse. Leveransdagen beräknas vara 24 februari, rapporterar Androidcentral. När och om Pixel får en officiell lansering i Sverige är ännu okänt.