iTunes frågar om återställning

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • 2008-08-28 20:43

Jag uppdaterade min iPod Touch till 2.0.2. Under uppdateringen fick jag ett felmeddelande och var tvungen att avbryta. Jag satt den i återställningsläge och när firmwaren var reparerad så frågade iTunes om jag ville återställa den från en säkerhetskopia eller ställa in den som en ny iPod. Jag valde att återställa från säkerhetskopian och allt gick bra.

Men...

Nu frågar iTunes varje gång jag ansluter min iPod Touch om jag vill återställa den från en säkerhetskopia eller ställa in den som en ny iPod. Varför då? Den är ju återställd och alla apps köpta från AppStore finns på plats.

Vad göra för att åtgärda detta? Vad händer om jag väljer att ställa in den som en ny iPod? Kommer mina köpta apps att fungera då?

(Den har varit jailbreakad med 1.1.4 tidigare, men jag köpte 2.0 när den kom och den uppdateringen gick utan problem).

  • Medlem
  • Skåne
  • 2008-08-29 08:47

Återställ den som en ny iPod så slipper du problemet. Dina apps fungerar efteråt.

  • Medlem
  • 2008-08-29 16:12

Tack för svaret! Nu är allt som det ska igen

1
Bevaka tråden