LG bekräftar att 5G-telefon ska visas under MWC i Barcelona

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

LG väntas presentera kommande telefonen G8 under MWC, men nu har företaget själva bekräftat att de även kommer visa en 5G-utrustad telefon under mässan.

Läs hela artikeln här

Vi får se hur det går. LG har lyckats bra med sina TV apparater. Men på det mobila verkar de aldrig riktigt få till det. Det här är nog den sista chansen.

  • Rikslövet
  • Stockholm
  • 2019-02-01 10:54
Ursprungligen av johnh3:

Vi får se hur det går. LG har lyckats bra med sina TV apparater. Men på det mobila verkar de aldrig riktigt få till det. Det här är nog den sista chansen.

Ja de har nog inte så värst många chanser kvar i alla fall. Det kan nog säkert gå bättre för dem på andra marknader, så att de inte riktigt är på ättestupan än, men i Sverige är de försvinnande små. De verkar inte riktigt heller satsa ordentligt på att förändra det. När jag var ute hos dem inför LG G7 Thinq-lanseringen pratade de engagerat om att "de varit inaktiva förut men nu ska det bli ändring på det", men det har det knappast blivit. De ska lansera produkter som V30, men gör det bara halvhjärtat så att man måste rota runt land och rike för att hitta en återförsäljare som har produkterna. Tycker det är tråkigt, hoppas att deras satsningar i år blir mer rejäla.

Ja lite underligt är det med lg. De floppa rejält med optimus X2 deras x4 var ok men inte mer tegra kretsen hjälpte inte direkt.
Sen kom deras g serie och g g2, g3 och g4 var rätt populära i Sverige de fick väl även göra lite nexus enheter runt denna period som vad jag minns blev bra. Hade själv en g3 mini och var nöjd. Men efter det har jag knappt sett lg telefoner. Är det pga de är dåliga eller beror det på att de inte lyckats vinna över huawei/samsung osv när det kommer till att sälja till operatörerna?

LG hade stora problem med en del mobiler ”Bootloop problemet”:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/LG_smartphone...

De fick dåligt rykte och har inte riktigt hämtat sig sen dess.
Samt sällsynt dåliga på att släppa uppdateringar till sina telefoner.

Även om de säger att de ska bli bättre på det nu. Men konkurrensen på mobilmarknaden är knivskarp.
Några misstag och du hamnar fort i botten.

1
Bevaka tråden