Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fredagstrams i filarkivet: PT Bruiser

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Fredagstrams i filarkivet: PT Bruiser

Jag tänkte tipsa om en browser som ni förmodligen kan leva utan. PT Bruiser är "browsern" som verkar ha skapats bara för att plocka poäng på sidan PerversionTracker, en sida som oförtröttligt ägnar sig åt att bedöma de allra mest meningslösa programmen till Macintosh.

Så här beskriver programmakarna sin produkt:

Citat:

PT Bruiser is the premier PerversionTracker-accelerated web browser for OS X. It features exciting, proprietary technologies such as CSSMangle3000™, StandardMarkupIgnore Pro™, and RandomRearrangement XL® to enhance your viewing experience and leverage PerversionTracker's dynamic content for maximum ROI.

Till den beskrivningen bör läggas att oavsett vilken URL man skriver in i adressfältet, så får man ett felmeddelande om det inte är en sida på PerversionTracker. "For your convenience, you have been redirected" meddelar den, och tar vänligt användaren tillbaka till PerversionTracker. Det går dock att med lite detektivarbete låsa upp PT Bruiser så att man kan surfa vart man vill - något som gjordes till en tävling när PT Bruiser lanserades.

Laddan ner PT Bruiser version 1.0 här

Tyvärr så ansåg PerversionTrackers recensent inte att programet var fullt så uselt av som skaparna hade hoppats på, så det kom snart en ny version. PT Bruiser 3.1415 kan tankas hem här av den som vill ha en minst sagt ovanlig upplevelse i surfningssammanhang.

Programmets hemsida:
http://www.mcoffey.com/ptbruiser/

Den som hellre vill ha en funktionell browser rekommenderas varmt att titta på den förmodligen mest kompletta samlingen av browsers till Mac: http://darrel.knutson.com/mac/www/browsers.html. Det är en imponerande lista med hela 60 olika webläsare för OS X, terminalen, X11 och Classic.

  • Medlem
  • Göteborg
  • 2004-06-18 17:05

Något att installera på gästkontot...

1
Bevaka tråden