Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Janos Solyom

Janos Solyom

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Konsertpianist, hypnoterapeut
  • Registrerad 2005-01-15
  • Senast aktiv 2017-02-10
  • Antal inlägg 34

Foruminlägg

De senaste inläggen Janos Solyom har skrivit i forumet.

Ursprungligen av marcushedenstrom:

Nej det finns nog inte. Gör som mattiL skrev och skriv texten i ett annat program och klistra in.

Fråga nummer två: var vill du automatiskt ha din email ifylld? Om du lägger till den på dig själv i adressboken kommer Safari att föreslå den på webben är jag rätt säker på.

Vill du ha den på nåt annat ställe kan du sätta upp ett alias för den i Systeminställningar > Tangentbord > Text.

Ursprungligen av alix:

Jag hittar ingen möjlighet att ändra radavstånd i Mail.

Ursprungligen av mattiL:

Radavstånd i Mail verkar besvärligt, jag gick en omväg via Openoffice Writer där jag skrev min text med valbart radavstånd, kopierade texten och klistrade in den i Mail.

Se till att Message Format i Mail är inställd på Rich Text i stället för Plain Text (kolla i Preferences för Mail, fliken Composing),

Hur ändrar jag på det?
En fråga till: hur kan jag skriva in min e-mailadress automatiskt när den behövs? Frågar en tacksam PIJANOS

Har krångel med det. Glapp. Någon annan som har upplevt samma sak?

Ursprungligen av Jesper Ohlsson:

Jag hittade en som heter "Onlinehandbok" som är på 273 sidor. Jag gissar att det är den du menar.

Jag tror inte att det är något fel på din Adobe Reader. Jag kan inte heller klicka på de "gröna länkarna". Den är nog inte konstruerad för att vara i PDF-format. Den är nog (som namnet "online" säger) gjord för att köras som ett program i datorn, eller kanske i en webbläsare. Och sen har någon bara sparat ner den som ett PDF-dokument.

Tack, jättebussigt! MEN: mitt problem är att när jag väl är inne i manualen så kan jag inte klicka mig vidare och följa de gröna hänvisningarna. Inställningarna på min Adobe Reader, tro?

Hej alla!
Jag har två versioner av manualen ovan, pdf och docx, och inte i någon av dem kan jag klicka mig vidare. Att printa ut ut 274 sidor är relativt otympligt, så ock att läsa igenom allt innan man hittar svaret på en enkel fråga, hur jag skapar en ny mall t ex.Any idea anyone?

Därför att såfort jag klickar på 1P i docken så hoppar det över ögonblickligen till Safari...
Ja ,det ÄR pianisten, men inte fullt så korkad som man skulle kunna tro...

Tack för snabb reaktion. Safari 5.1.2 har jag. Programmet 1Password har en extension till Firefox 6+, det är den jag har laddat ned ett otal gånger och alltid hamnat i Skivverktyg utan att något syntes där. ag tror att förvalt om fram när jag tryckte ner ctrl-knappen.

Hej!
Jag laddar ner ett tillägg (!Password) och hamnar automatiskt i Skivverktyg. Det står att det är förvalt för att öppna alla tillägg. VAR och hur kan jag ändra på det dumma förvalet?

Hej!
en uppdatering från Tiger till Leopard gjorde att alla inställningarna till Mail fick ändras. MEN! Olika inställningsförslag från server- och internetleverantör gjorde inte bara att Mailen aldrig kom i gång men att i gengäld försvann hela Master Password, alltså lösenordet till hela datorn i cyberrymden. Inga programnedladdningar, inga justeringar, ja, t o m ett desperat försök till om-installering av hela OS: allt kräver det försvunna lösenordet.
Tacksam för katastrofhjälp!

Hjälp! Jag har en massa JPEG-bilder i min iPhoto bibliotek som jag inte kan öppna. Kan någon hjälpa mig? Jag kör OS X (2.8). Tack på förhand!

Hej! Jag heter PIANOS och är mer entusiastisk än snitsig som Mac-fan.
Jag har just skaffat en iMic till min kub men kan inte höja volymen i min iMovie tillräckligt mycket. Kan någon hjälpa mig med ett gott råd?