Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
brasimon

brasimon

Medlem
  • Plats Östhammar
  • Registrerad 2007-10-09
  • Senast aktiv 2010-10-02
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen brasimon har skrivit i forumet.

1

Jag uppdaterade drivrutinerna till hårddisken precis när jag hade köpt den. Har det kommit några nya? Hittar inte tillbaka till sidan där man laddar ner dessa. Tveksam till att de är 10.5.2 som krånglar, det här känns ju mindre stabilt än vista.

Jag har haft min macbook i några månader nu, på den senaste tiden har den dock blivit lite konstig. Får en kernel panic runt en gång i veckan. Dessutom får jag den där disco badbolls ikonen väldigt mycket, och får starta om datorn genom att hålla in knappen en gång om dagen.

Jag har en macbook 2.2 ghz med nya moderkortet. 4 gb ram som jag satt in själv, har testat dessa med memtest och den går igenom utan problem. Dessutom har jag en samsung hdd som sitter itryckt.

Minnen: Corsair Value DDR2 SO-DIMM PC5300 2048MB
Hårddisk: Samsung SpinPoint M5 250GB 5400RPM

Kör mac os x 10.5.2

Lite tips på vad som kan hjälpa uppskattas!

Jag har kopplat in en extra skärm till min MacBook. Funkar fint, men jag upptäcker att när jag klickar upp popup menyer, i t ex firefox. Så hamnar dessa på huvudskärmen istället på den skärm där de ska visas. Någon som har vart med om detta och har en fix?

Har mailplane samt adium igång. Men ska sånt kunna påverka om skärmen startas?

När man stänger av skärmen med skärmvila via ett valt skärmhörn, så stänger den av skärmen som väntat. Dock så startar skärmen upp efter någon minut igen. Detta händer nästan alltid. Någon som vet vad det kan vara för fel?

Är så för mig med. Skulle gissa på att sources-sidan ligger nere. Men kommer nog upp snart igen

1