Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
and123123

and123123

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning iphone fan, macbook pro
  • Registrerad 2007-12-17
  • Senast aktiv 2008-03-13
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen and123123 har skrivit i forumet.

1

Tjenare,

har en 112 OTB som jag uppgraderat till 113 och kört ziPhone. Allt verkar funka, att ringa, sms:a och hela tjofräset. Men 'Locate Me' funkar ej.

Måste man köra någon 'iWorl' eller dylikt för att få igång det? Kan det vara att comviq/tele2 inte publicerar vart deras master står och att luren därför inte locata sig själv?

tacksam för svar eller ideer. ;).

/anders

Tjenare,

Har letat runt lite på forumet men inte hittat det jag söker, tar således mod till mig och ställer en fråga:

Jag har en 112 OTB som jag låst upp - den funkar bra som iTouch. Om jag vill ringa med den i dagsläget verkar det finnas två alternativ - stealth sim och turbo sim.

Turbo sim är slut hos leverantören (bladox.com) så den verkar körd.

Stealth sim är inte medelat slut hos leverantören så den verkar mer lovande. Men det var någon som skrev att man inte kan använda den i sverige eftersom den har någon speciell kod (som bara fungerar för amerika) inbränd. Stämmer det? Räcker det att telefonen är köpt i amerika eller betyder det att den bara kommer fungera i amerika?

På ebay finns även något som heter "next sim 2" som dom hävdar skall fungera på samma sätt som turbo sim - någon som hört något om detta?

Är det någon som vet ett ställe, gärna i stockholm, där jag en fungerande variant av något av dessa simkort?

Senast redigerat 2007-12-17 22:11

Tjenare,

Fick precis hem en smaskig iphone men självklart i version 1.1.2. Har downgradat till 1.1.1 och den fungerar finfint - förut om att det inte går att ringa då.

Men eftersom jag gärna skulle vilja ringa med luren också tänkte jag köpa ett stealthsim. Är det någon som har koll om dessa finns att få tag på i Sverige? Går ju att beställa från Canada men de där $56 i frakt för ett frimärksstor grunka som kostar $80 känns lite väl mycket. Så om det finns att få tag på i sverige vore de ju nice...

1