Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
g0tr00t

g0tr00t

Medlem
  • Plats Gnarp
  • Registrerad 2012-01-17
  • Senast aktiv 2012-12-25
  • Antal inlägg 169

Foruminlägg

De senaste inläggen g0tr00t har skrivit i forumet.

Finns en uppsjö program som fixar detta, men då jag inte använt Windows på flera år så kommer jag inte ihåg namnen på alla...

Citat:

Client tried to access nonexistent namespace. (Mailbox name should probably be prefixed with: INBOX.)

Även fast den heter INBOX, då jag kollar in det via Verktyg - IMAP-mappar.
Har ställt in så att rooten ska vara INBOX, men likt förbannat så fortsätter Outlook 2011 att klaga på att den försöker läsa en mapp som inte finns eller vad det nu betyder.

Har inte testat mot någon annan leverantör än One.com just nu, eftersom jag ska flytta all mail därifrån.
Någon som har nå tips? Vill ogärna förlora mail från 2004... =/

Det du är ute efter kallas för arkiv med alla inlägg, men detta är något som ägaren utav bloggen måste lägga dit.

Det hela styrs ju hur ägaren valt att använda permalänkar, vilka widgets som är aktiva och används, vilka plugins som används osv.

Många, då pratar vi inte om fjortisbloggarna på finest osv, tar bort just denna möjlighet eftersom det förfular bloggen och dess utseende.
Men vänd dig till oss på wp-support.se som är forumet för svensk support rörande Wordpress. Så finns det säkert någon som har ett bättre tips.

Måste ha tag på ett program som grafiskt med loggning visar vad ett program gör för anslutningar på min dator utåt mot nätet.

Vet ju att det ska gå att få till detta via terminalen, men måste ha det loggandes i bakgrunden så att jag kan få tag på skärmdumpar, detta då myndigheten som äger PDF´en vägrar fatta vad deras PDF gör och vilken säkhetsrisk den utgör.

Ursprungligen av Baron:

Samma här (det fungerar).
Men sidor skrollas inte ner innan de är helt inlästa, så då jag har dålig kontakt med nätet kan det se ut so att sidan är inläst och att den stannar högst upp. Kan det vara så att dina sidor inte är helt laddade?

Sidorna är helt laddade, så då jag går tillbaka från en annons så hamnar jag högst upp om jag inte håller ner vänster knapp på plattan. =/

Okej, försöker bekanta mig med Safari efter att ordlistan till Firefox ej längre utvecklas pga påhopp mot utvecklaren...

Nu till min fråga, hur gör jag för att INTE Safari ska återgå högst upp på sidan då jag backar eller går framåt på sidor? Grymt störande om man tittar på blocket och ska backa och så var man längst ner, men hamnar högst upp igen.

Ska hemsidan byggas med responsive design eller? Det som är frågan, eftersom hemsidan då anpassas efter betraktarens upplösning/media...

Men zooma? Tja, enda jag vet som zoomar är de som använder hjälpmedlet för att öka upp hemsidan. Och då snackar vi 80+... Men ser nu att vi hade ett par zoomare i tråden som är betydligt yngre, så första gången jag stöter på sådana.

Men en fråga bara, hur många procent funderar din säljare på att folk ska zooma då? 500% eller mer?

Då man själv sitter och bygger hemsidor, så vill man ju se hur de ser ut i de flesta webbläsare som är standard idag. Men hur testar man detta på ett smidigt sätt under OS X?

Köra Windows 7 virtuellt, eller finns det en app för detta?

Skulle uppskattas extremt mycket om någon kunde peka ut vägen runt detta.

Driver ihop med 3 andra grabbar en stor hemsida där vi nu funderar på att erbjuda våra medlemmar t-shirts, dekaler och annat. Men för att underlätta allt för oss, samt slippa skatteverket, så söker jag efter ett ställe som erbjuder screentryck och kan sköta distrubition och allt.

Vad finns det för möjligheter egentligen?

Hur hade ni gjort?

Har ju ett tryckeri på orten som jag själv skulle kunna anlita och sköta allt utskick genom. Men vill slippa få skatteverket på halsen!

I loggarna får jag bara upp att jag inte har behörighet för FTP3, alltså 3:e NFS-sharen som jag ville mounta...

Men om jag fattar dig rätt, så måste alltså min Macanvändare även ha ett konto på servern bara för att kunna komma åt det? Eller har jag missat något.

Hur är det nu, ryker garren om man sätter in minnena själv eller? Har för mig att det skrivits en hel del om det.

Anledningen är att tittar jag på Apples hemsida så går 8 GB för 3.640:- mot för Dustins pris på 399:- eller som på Grafit som är återförsäljare och där jag köpte Macen min så går det på strax över 1000:- med montering och garantin är kvar ändå.

Hmmm... Efter att ha plitat in insecure så fungerar det, 2 av 3 mountas, ena kommer jag inte ens åt blir nekad direkt innan jag går in på den. Andra kommer jag in på, men nekas att gå vidare.

Försöker tyda svaren i den här tråden: https://discussions.apple.com/thread/3698831?start=0&tstart=0 utan att få något svar.

Såhär ser min exports ut:

Citat:

/media/FTP1 *(ro,sync,no_root_squash)
/media/FTP2 *(ro,sync,no_root_squash)
/media/FTP3 *(ro,sync,no_root_squash)

Kör med 10.7.4 på bärbara Macen, och servern kör Ubuntu 12.04 LTS.

På Boxee Boxen, så lägger jag bara till den som en NFS-share, och har alltså inte pillat med någon FSTAB där inte.

Då jag har NFS påslaget på servern för utdelning, och detta fungerar perfekt på min Boxee Box så mountade jag upp exakt likadant på Macen min...

Men hittar inget innehåll alls i dem, så vad gör jag för fel?

Någon som har lust att guida mig tillrätta?

Enkel fråga, hur fasen raderar jag en installation utav Photoshop som jag redan raderat?

När jag ska installera CS6, så klagar den på att en pre-release är installerad, vilket jag har testat och raderat, men som fortfarande finns kvar tydligen.

Tog och installerade AppCleaner, och sökte reda på det sista filerna som döljs och radera även dessa. Men likt förbaskat så klagar den på att den är installerad!

Så, hur raderar jag ett program som redan är fullständigt installerat?