Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
resenaren

resenaren

Medlem
  • Registrerad 2001-10-30
  • Senast aktiv 2019-05-01
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen resenaren har skrivit i forumet.

Jo, jag har lite småproblem eller konstigheter med min Itunes, den skapar dubbletter av filen och har tappar tråden till filen, eller biblioteket på min hårddisk. Är det någon som vet hur man får Itunes att söka upp filerna automatiskt, och är det någon som vet om det går att få Itunes att plocka bort dubbletterna, eller åtminstonde bekräfta att filen finns i ditt bibliotek och om inte ta bort den i Itunes. Jag kör på version 4 av itunes. Väldigt nöjd annars.

Tacksam för alla kreativa förslag

Vad jag vet så är det vanligast att man filmar av det i en lång korridor. Alltså. ca 20m korridor, projektera på väggen och släck ner. Filma av med DigiBeta eller varför inte en DV kamera och importera i din dator så får får du det billigt och bra.

FilmTeknik kan annars digitaliserar dina Super8 film. Tror att det kostar runt 3000 kr i timmen.

Lycka till/R

Är på väg mot London. Arbetar i sverige som frilansfilmare, produktionsledare och platschef/locationmanager i stockholm. Men hur kommer man in i branchen, tips och ideer i London. Alla tips mottages tacksamt - även vart man skall bo, hur man går till väga när man söker arbete: ringer man, skickar man en demo, eller vad?

Ronnie

Är det någon som vet vart man diskuterar /Forum/sajter/ detta program, shake, där det finns tips och råd. Finns det företag i sverige som arbetar med detta.

Ronnie

En chansning. När jag bodde i Danmark så kunde man låna BBC ljudeffektskivor på biblioteket. Jag vet inte så mycket om vilka rättigheter - men för privat bruk och lek borde det räcka till. Hoppas att de kanske finns i sverige på samma sätt. Fråga ditt lokala bibliotek - du kanske kan beställa där. Mycket bra skivor. Annars rekomenderar jag att göra egna. Bra övning i ljudbearbetning och man lär sig hur svårt det kan vara.

Lycka till/R

Söker lång firewire 4-4 kabel. Över 5 meter och gärna upp till 20 meter, eller mer. Är det någon som vet vart man kan finna en sådan. Hörde att det skulle finnas ett företag i Linköping. Alla tips emotages tacksamt.

Ronnie

Först tyckte jag att den var cool.

Men nu liknar den en byggfläkt på en IT avdelning.