Så här ser du Apples event ikväll

Ikväll är det dags igen för Apple att hålla låda. Vi har gjort en kort sammanfattning om hur du kan se eventet och vad vi tror att Apple kommer visa upp.

Eventet drar igång ikväll, 18 oktober 19:00 svensk tid och har du en iPhone, iPad eller Mac så är det enklaste sättet att titta på eventet är via Apples hemsida. Har du en AppleTV så kommer du kunna se eventet direkt i ATV+.

Kommer du inte bänka ned dig i soffan och använda din Apple TV så går det även utmärkt att se eventet via Apples kanal på YouTube.

Har du tråkigt? Fördriv tiden med att se vår senaste recension av Apple Watch Series 7 innan eventet börjar:

Det här kan vi få se från Apple ikväll

MacBook Pro

MacBook Pro växer och likt sin storebrors behandling år 2019 ska skärmen växa en tum och kommer vara 14 tum utan att växa särskilt mycket med mindre skärmkanter. Även MacBook Pro 16 tum får lite kärlek. 120Hz miniLED, portar och så ryktas även båda modeller få en ny typ av MagSafe som alltså ansluter magnetiskt för laddning.

Mac Mini

Många spekulerar i om Apple även kan släppa en Mac mini som riktar sig mer till professionellt arbete med M1X. Apple gjorde liknande under lanseringen med M1 då de släppte två bärbara MacBooks och en Mac mini

AirPods 3

De oändliga ryktena om nästa generations AirPods fortsätter och många tror att dessa kan presenteras under eventet även denna gång. Efter att första AirPods lanserades under lanseringen av iPhone 7 för fyra år sedan har Apple inte presenterat ett enda par hörlurar på ett event.