Rykte: MacBook Pro har samma leverantör av miniLED-paneler som iPad Pro

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Apple förväntas uppdatera sin MacBook Pro duett med skärmar på 14 tum och 16 tum. Dessa ska enligt en analytiker nu vara ”100 procent bekräftat” att de ska övergå till miniLED från tidigare generationers LCD. Detta då han menar att han har fått det bekräftat från samma leverantör av paneler som används till iPad Pro, nämligen LG Display och Sharp.

Utöver skärm ryktas ingångsmodellerna starta med 16GB RAM med möjlighet att uppgradera upp till 64GB. En rejäl ökning från fjolårets chip M1, som maximalt gick att konfigurera med 16GB RAM. Troligtvis kommer Apple att fortsätta ha kvar nuvarande MacBook Pro och MacBook Air med M1 i sitt sortiment efter att dessa nya MacBook Pro-modeller lanseras.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.