Om 99mac.se


99mac.se är ett webbcommunity som drivs av Svenska Tekniknyheter AB.

För att säkerställa funktionalitet samlar vi in och lagrar din epostadress, användarnamn och IP-nummer vilket i sin tur är kopplat till dina frivilliga inlägg på forumet. E-postadressen används för att skicka ut notiser om nya inlägg, information om sajten, nyhetsbrev och annan personifierad information. Dessa är synliga för medarbetare kopplade till Svenska Tekniknyheter AB och för eventuella underleverantörer och samarbetspartners. IP-logg rensas varje kvartal. Du kan också ange personlig information så som för- och efternamn men det är ej ett krav.

Kakor och ip-nummer används för att visa relevant information och reklam - dessa är dock alltid anonymiserade. Google Analytics används för statistik. https://privacy.google.com/businesses/compliance

Du kan när som helst begära att dessa uppgifter anonymiseras genom att skicka ett epostmeddelande till [email protected] eller via brev till:

Svenska Tekniknyheter AB
Pärongatan 46
21218 Malmö

Underleverantörer som används
Digital Ocean https://www.digitalocean.com/legal/gdpr/
Cloudflare https://www.cloudflare.com/gdpr/introduction/


Chefredaktör:
Marcus Attefors - [email protected]


Svenska Tekniknyheter AB
Pärongatan 46
21228 Malmö
556874-6126
[email protected]

Det är bara dagar bort tills höstens andra event och vi går igenom vad vi tror kan visas upp av Apple på måndag.

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Det har länge ryktats om att nya MacBook Pro-modeller med ett helt nytt M1X- eller M2-chip ska lanseras denna höst och nu kan det finnas ett datum.

Visst är det väl så att vi alltid har för få laddare eller alldeles för många kablar liggandes i stora ormbon? Men vi har kanske hittat en lösning på det.

Tile kommer med en ny produktserie och nya säkerhetsfunktioner, vi har testat Pro, Mate, Slim och Sticker taggarna.

Epic Games har tidigare överklagat och nu är det alltså dags för Apple som endast förlorade på en punkt.

Idag 14:00 kommer vi kunna klicka hem Apple Watch Series 7 och du som är snabb kan få den redan den 15 oktober.

Europe Code Week börjar den 9 oktober och pågår till den 24 oktober. För att fira har Apple nu släppt nya kodningsresurser för yngre barn.

Alla appar är numera designade till att hålla oss kvar i ett oändligt scrollande och i en intervju uttrycker Cook vad han anser om detta.

CarPlay är rätt trevligt och börjar dyka upp i allt fler nya bilar men i framtiden kan vi kanske styra ännu mer saker via det.

Är du en av de som längtat efter ProRes på din iPhone? Nu går det att testa i senaste betan av iOS 15.1.

I många år har undertecknad drömt om en ny design på iPad mini och nu är den drömmen uppfylld.

Uppdateringen till AirPods Pro och AirPods Max som släpptes igår ger oss utökad funktionalitet för Hitta som Apple först lovade som en del av iOS 15 redan i juni.

AnandTech har lagt vantarna på A15 Bionic för att sätta Apples påstående på prov om det verkligen är 50 procent snabbare än konkurrenters chip.