Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: MacBook Pro har samma leverantör av miniLED-paneler som iPad Pro

Inför eventet på måndag har flera rykten cirkulerat om Apples kommande bärbara kraftpaket som tros introducera nästa Apple Silicon-chip.

Apple förväntas uppdatera sin MacBook Pro duett med skärmar på 14 tum och 16 tum. Dessa ska enligt en analytiker nu vara ”100 procent bekräftat” att de ska övergå till miniLED från tidigare generationers LCD. Detta då han menar att han har fått det bekräftat från samma leverantör av paneler som används till iPad Pro, nämligen LG Display och Sharp.

Utöver skärm ryktas ingångsmodellerna starta med 16GB RAM med möjlighet att uppgradera upp till 64GB. En rejäl ökning från fjolårets chip M1, som maximalt gick att konfigurera med 16GB RAM. Troligtvis kommer Apple att fortsätta ha kvar nuvarande MacBook Pro och MacBook Air med M1 i sitt sortiment efter att dessa nya MacBook Pro-modeller lanseras.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Appleinsider

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.