Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HomePod mini kommer i fler färger

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.

Bor du i Australien, Österrike, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Indien, Irland, Italien, Japan, Mexico, Nya Zealand, Spanien, Taiwan, Storbritannien eller USA kan du snart beställa en ny färgglad HomePod mini.
Utöver svart och vitt kommer den nu även i blått, rött och gult och kommer gå att köpa för 99 dollar någon gång i november.

HomePod mini kommer även att fungera med Apples nya prenumerationstjänst Apple Music Voice, som är en billigare variant av standard nivån på Apple Music. Här kontrolleras allt via en enhet med Siri-integration. Inte heller den här tjänsten kommer till oss här i Sverige, utan är exklusiv till de länder där HomePod säljs. Med Voice saknar man tillgång till vissa funktioner som Apple Music erbjuder bland annat rumsligt-ljud och musik i lossless och musikvideor. Prenumeranter kan enkelt byta upp sig till Apple Musics abonnemang för 99 kronor per månad när som helst.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.