Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Slutet på något gammalt - början på något nytt

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

99mac är en underbar bit internethistoria och det har varit en ära för oss att få skriva på denna härliga Apple-sida. Men det är en omodern plattform med ett gammalt forum där många funktioner som idag är standard saknas. Det har även varit svårt att förbättra sidan och som ni säkert har märkt så har 99mac gått ned då och då.

Därför har vi byggt en helt ny plattform där resan fortsätter med dagliga Apple-nyheter, guider och recensioner på Macradion.com. Vi har även ett modernt forum där ni behöver skapa en ny användare (tyvärr går ert befintliga konto inte att flytta över) för att kunna kommentera och snacka vidare. Så 99mac byter namn till Macradion och innehållet som finns här kommer bestå i form av ett museum på adressen 99.teknikveckan.se där ni kan blicka tillbaka och komma åt allt tidigare innehåll som gjorts.

Innan vi låser sajten finns det möjlighet för dig att skriva en sista hälsning till 99/99Mac. Varför inte berätta hur du hittade hit, hur länge du varit med och vilka erfarenheter du blivit rikare på medans du varit engagerad på sajten.

Med vänlig hälsning
Redaktionen

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.