Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple förlänger sitt serviceprogram för AirPods Pro

Har du ett par AirPods Pro och har problem med knaster i lurarna? Då kan du ha rätt till gratis reparation.

I oktober förra året introducerade Apple ett serviceprogram för AirPods Pro där användare kan uppleva problem som statiska, sprakande ljud eller problem med aktiv brusreducering. Då sa Apple att programmet skulle täcka AirPods Pro i två år efter enhetens ursprungliga inköpsdatum.

Apple har nu förlängt programmet och uppdaterat det medföljande supportdokumentet i början av oktober. Längst ned på sidan, under "Ytterligare information" står nu att programmet kommer att täcka drabbade AirPods Pro i tre år efter enhetens ursprungliga inköpsdatum, istället för de två första åren. Kunder som köpte AirPods Pro vid lanseringen 2019 kommer nu att täckas fram till oktober 2022 om det här problemet dyker upp och de som köpte AirPods under 2020 innan den uppdaterade versionen kom ut i oktober 2020, kan få reparationer fram till 2023.

Apple listar några scenarion då detta kan uppstå, upplever du något av följande så kan du har rätt till en utbytesenhet eller reparation:

  • Knastrande eller statiskt ljud som ökar i bullriga miljöer.

  • Aktiv brusreducering fungerar inte som förväntat, till exempel förlust av basljud eller ökat bakgrundsljud.

Du hittar sidan för serviceprogrammet här.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Anders Johansson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.