Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac blir Macradion på en helt ny plattform

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Allt roligt har ett slut och 99mac är inte den modernaste plattformen på det vida internet och inte heller dess forum. Därför är det nu äntligen dags för ett plattformsbyte och även ett nytt och framförallt modernt forum. I samma veva kommer vi, precis som vi meddelat om tidigare att byta namn till Macradion. 99mac och dess forum har en stor bit internethistoria bakom sig och denna vill vi inte på något sätt radera från internet. Därför kommer forumet och hemsidan att finnas kvar i ett låst läge där allt går att läsa. Däremot kommer det inte gå att posta något nytt innehåll.

Vi börjar som sagt närma oss ett plattformsbyte och vill ni redan nu se hur forumet och hemsidan kommer att se ut på ett ungefär så kan ni besöka Teknikveckan.se samt vårt forum bubblan.teknikveckan.se.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
22 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.