Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple presenterar tredje generationens AirPods

Idag håller Apple låda och vi trodde att det bara skulle bli Mac men Apple överraskade med AirPods generation tre.

Apple presenterade idag nästa generations AirPods som får en ny design som påminner om AirPods Pro. De långa stavarna är borta och har nu krympt i storlek och den klassiska snäckformen är nu utbytt mot en lite annorlunda form. Själva hörlurarna kommer med en adaptiv equalizer och de är även svett och fuktttåliga så att träna med dem är inget problem. Fem minuters laddning ger en timmes lyssning och en full laddning ger sex timmars lyssning. Totalt med ett fulladdat fodral får vi 30 timmars lyssning. AirPods ingår nu i MagSafe-ekosystemet för smidig trådlös laddning. Vi får även stöd för rumsligt ljud med nya AirPods.

Priset ligger på 2095 kronor och de kommer att gå att beställa redan idag med leverans redan nästa vecka. Man justerar även priset på AirPods (andra generationen) vilka nu kommer att kosta 1595 kronor. Utöver detta finns nu även AirPods Pro med MagSafe-laddning för 3195 kronor.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.