Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch Series 7 går att beställa den 8 oktober

Apple Watch Series 7 går snart äntligen att beställa och nu vet vi vilket datum vi kan hänga på det digitala låset.

Apple meddelar idag via ett pressmeddelande att Apple Watch Series 7 går att beställa nu på fredag den 8 oktober klockan 14.00. Är du snabb på att beställa så kan du ha den i handen redan den 15 oktober. Nytt i år är bland annat att skärmen har växt till sig lite och är nu på 41mm och 45mm. Den är nu även 33% snabbare på att ladda upp sig och har en IP6X-klassificering så klockan tål ännu mer stryk än tidigare.

Den större skärmen ger möjlighet till större teckenstorlekar och ett nytt QWERTY-tangentbord som har stöd för svepningar och nya anpassade urtavlor för dess skärmstorlek. Priserna för Apple Watch Series 7 kommer att landa på ungefärlig nivå med Series 6 vilket troligtvis blir från 4 495 kronor för 41 mm och 4 895 kronor för 45 mm i aluminium-chassi.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.