Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple backar på den nya designen av Safari i macOS Monterey

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

När Apple presenterade iOS 15 och macOS Monterey under WWDC så var en ny design i Safari en av de stora nyheterna. Detta var dock något som möttes av mycket kritik och Apple justerade designen i nästan varje ny beta-version av iOS 15. I Monterey däremot så har inte lika mycket hänt i Safari under sommaren och hösten men nu med den skarpa versionen så kan vi se att Apple återigen har backat på den nya designen och valt att låta det gamla utseendet göra comeback med den nya som en valfri bock under inställningarna.

Skriven av Anders Johansson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.