Rykte: Produktionstakten av Mini-LED ökar inför släpp av MacBook Pro

Det verkar som att det bara är två månader kvar tills vi äntligen får se nya MacBook Pro-modeller.

Det är Digitimes som rapporterar att underleverantörer av Mini-LED har fått lägga på ett kol för att hinna med leveransen till Apple. Då dessa Mini-LED-skärmar ska sitta i nästa uppdatering av MacBook Pro-modellerna som sägs bli 14 tum och 16 tum stora.

Dessutom sägs det att dessa ska lanseras i september vilket bara är två månader bort och Apple har nog bra koll över vilken kvot de vill ha redo inför släppet. Dessa skulle kunna lanseras i samband med en ny iPad Air eller nya iPhone-modeller.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Det ser inte ut som att Fortnite återvänder till App Store inom de närmsta fem åren även om de anpassar sig till reglerna.

iPhones popularitet fortsätter växa och ska nu alltså ha sålt 2 miljarder exemplar sedan den introducerades 2007.

På fredag börjar förhandsbokningarna av iPhone 13-serien att skeppas ut och vi har tagit en snabb titt inför vår stora recension av telefonerna.

Med Spotifys stora användarantal gick det fort att växa i lyssnare av podcasts och det verkar till och med som att de snart blir störst.

Nu verkar det som EU-kommissionen tänker se till att en standard för laddning blir ett faktum för alla mobila produkter inom EU.

Apple plockade under beta-perioden bort en del nya funktioner men nu verkar det som att de börjar få ordning på torpet igen.