Gurman: Mac mini med M1X lanseras samtidigt som MacBook Pro

MacBook Pro modeller med chippet M1X har ryktats ett tag nu att lanseras under hösten och Gurman avslöjar att ytterligare en liten Mac kan visas upp då.

Även om Apple släppte en silvrig Mac mini med M1 i november förra året så behölls den rymdgråa modellen med Intel-processor. Denna tror nu Mark Gurman skall ersättas med en Mac mini tillsammans med M1X och fler portar och en förnyad design. Portarna som kommer erbjudas är fyra stycken Thunderbolt, två stycken USB A, LAN, HDMI och samma MagSafe-strömkabel som finns i nuvarande iMac med M1. Designen har sedan tidigare ryktats av Jon Prosser att få en ovandel i plexiglas vilket skulle påminna lite om Apples första Mac mini.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.