Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sätt lite färg på dina Airpods

Företaget Colorwear erbjuder sig att efterbehandla Airpods i upp till 58 olika nyanser.

Tycker du att det är rätt tråkigt med vita #Airpods? Eller önskar du att de inte hade den där hala ytan? Hos företaget Colorwear kan du beställa specialmålade Airpods i upp till 58 olika nyanser. Det går även att få en färgad laddningsdosa.

Förutom nyansval kan du välja om du vill ha matt eller blank finish. I färgsortimentet ingår även metallic-färger. Det går att få höger och vänster lur är i olika färger och laddningsdosan kan vara en tredje färg utan att det kostar extra. Ett par målade hörlurar kostar 289 dollar, motsvarande 2 593 kronor och en färgad laddningsdosa plus färgade Airpods kostar runt 319 dollar, motsvarande 2 863 kronor.

Företaget säger att det höga priset beror på en avancerad process som dessutom tar väldigt lång tid. Det är för tillfället en leveranstid på 8 till 10 veckor. Motsvarande tid hos #Apple för att få ett par vita lurar är 6 veckor i Sverige och USA.

Om du fick välja fritt, vilka färger skulle du vilja ha Airpods i?

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.