Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nintendo Switch tidig succé

Nintendo Switch är den snabbast säljande konsolen i företagets historia, och Zelda det mest populära lanseringsspelet.

I fredags förra veckan släppte #Nintendo sin nya spelkonsol Switch, efterlängtad av många. Efter floppen med Wii U är pressen stor på Nintendo att leverera, och om de första dagarnas försäljning är något mått på framgång ser Switch ut att bli en succé.

Efter helgen är Switch Nintendos snabbast säljande spelkonsol någonsin i Amerika, enligt Nick Wingfield på New York Times. Wingfield delar med sig av informationen på Twitter, och hänvisar till en intervju med Nintendos amerikanske chef Reggie Fils-Aime.

Även storspelet The Legend of Zelda: Breath of the Wild är populärt, och är det bäst säljande Nintendo-spelet som lanseras fristående jämte en konsol. Spel som skickats med tillsammans med konsolen räknas inte. Breath of the Wild petar därmed ner Super Mario 64 från 1996.

Den tidigare rekordhållaren när det gäller inledande försäljning är spelkonsolen Wii som lanserades 2006. Framgången med Switch är desto mer imponerande med tanke på att den börjar säljas i mars, snarare än inför julhandeln som Wii gjorde. Totalt sålde dock Wii i över 100 miljoner exemplar, och det är alltför tidigt för att avgöra om Switch är framgången som Nintendo behöver. Men den nya spelmaskinen har fått en riktigt bra start.

Kommentarer
22 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.