Plex Cloud erbjuder film och TV från molnet

Plex lanserar sin molntjänst i skarp version, som gör det möjligt att köra mediaservern från molnlagringar såsom Dropbox och Google Drive.

Medialösningen #Plex lanserade förra hösten molntjänsten Plex Cloud som en betaversion för vissa användare. Nu lanseras den i skarp version, och erbjuder bland annat stöd för Dropbox, Google Drive och Microsoft Onedrive.

Plex Cloud är en del av prenumerationstjänsten Plex Pass, och gör det alltså möjligt att köra en Plex Media Server från molnet. Därmed behövs inte en särskild dator agera mediaserver. Ett Plex Pass kostar 4,99 euro per månad eller cirka 50 kronor. En livstidsprenumeration går loss på 1 150 kronor.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
17 svar

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.