Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snygga konceptbilder av Iphone 8

Många entusiaster skapar konceptbilder av kommande Iphone. Här är några av koncepten.

Rykteskarusellen för årets modeller av #Iphone har varit igång sedan i princip dagen efter att Iphone 7 och 7 Plus lanserades förra året. Som alltid kryllar internet också av entusiaster som gör konceptbilder och videor baserade på förhandsuppgifterna. Nu har Macrumors samlat ihop de läckraste konceptbilderna. Det bör understrykas att dessa inte nödvändigtvis är representativa för hur telefonen kommer se utan baseras på rykten och privatpersoners gissningar.

Designern Gabor Balogh har publicerat ett förslag på hur #Apples premiummodell ska se ut. Skärmen går från kant till kant och har en virtuell menyrad i telefonens nedre kant. Menyraden är dynamisk och ikonerna skiftar beroende på vilken app du är inne i.

UX designern Vianney le Masne har gjort en konceptvideo, också av den omtalade premiummodellen. Förutom en virtuell hemknapp visar Vianney le Masne upp sin tolkning av det eftertraktade mörka läget i IOS. Hon presenterar hur hon tror att det mörka läget kommer se ut på premiummodellen med OLED-skärm. Konceptet presenteras på en mobil med en skärm som praktiskt taget täcker hela framsidan. I övrigt går det inte att se nämnvärt mycket om telefonens formfaktor.

Arthur Reis presenterar i en video publicerad av Youtube-kanalen Conceptsiphone en lång rad förväntade uppdateringar såsom skärm från kant till kant, ett glaschassi med metallram, ny design för högtalare, två kameror på både bak- och framsida och något som nästan ser ut som en USB Type-C-anslutning. Reis ger även sitt eget förslag på hur den trådlösa laddningen av Iphone kan se ut. Om du vill slippa se reklam mitt i klippet hoppa över sekvensen 1:42-2:20.

Sahanan Yogarasa, som också publicerat sin konceptvideo på Conceptsiphone, uppvisar en lite annan vision än många andra. Skärmen går från kant till kant men det finns fortfarande kvar en ram på telefonens kortsidor och det ser ut som att det fortfarande finna en fysisk hemknapp. Högtalarna är något uppdaterade, baksidan är avsevärt rundad och kameran är placerad högt upp i mitten av telefonen. Dessutom kommer telefonen i flera olika färger som rött och blått.

Slutligen har designern AIHasan Husni publicerat konceptbilder som tar till vara på ryktena om välvda kanter. Han ger även sitt förslag på hur det mörka läget kommer se ut och har precis som Sahanan försett mobilen med en ram i nedre- och ovankant.

Vilka konceptbilder tyckte ni bäst om, vilka tror ni kommer ni kommer bli verklighet och vilka är helt uppåt väggarna?

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.