Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

fredagsvideo

Inte alltid kul att vara cool

Att lära sig ny teknik är inte alla gånger en fröjd, och ibland avslöjas massa pinsamma hemligheter på köpet.

Att ligga i bräschen för att ha det nya inom teknologisk utveckling är inte alltid helt enkelt. Ovana och barnsjukdomar kan leda till en hel del frustration, pannveck och förstörda produkter. Jobbigast kanske är om någon tittar på dig samtidigt som du tappert försöker förstå hur den nya skitgrejen som aldrig vill samarbeta egentligen funkar.

Denna veckas #fredagsvideo visar på ett humoristiskt sätt frustrationen som kan uppstå när en försöker behärska ny teknik. Vilka barnsjukdomar kan ha funnits när datorerna i science fiction-äventyret Minority Report först började användas? Hur skulle datorerna göra sig på jobbmöten? Inte stålande enligt Collage Humors video.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.