Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper röd variant av Iphone 7

Apple har lanserat en röd utgåva av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, som en del av kampanjen Product Red.

Som det tidigare ryktats har Apple lanserat en röd utgåva av #Iphone 7 och Iphone 7 Plus. Den nya versionen är en del av kampanjen Product Red, där en del av intäkterna går till kampen mot aids.

Förutom färgen är det inget som skiljer den nya utgåvan från de tidigare, och det är fortfarande en aluminiumfinish precis som silver- och guld-varianterna samt den vanliga svarta färgen. De röda utgåvorna finns att köpa med antingen 128 eller 256 gigabyte lagringsutrymme. De kostar lika mycket som tidigare modeller nämligen 8 595 kronor eller 9 696 kronor för Iphone 7, och 9 895 kronor eller 10 995 kronor för Iphone 7 Plus.

Iphone 7 Product Red och Iphone 7 Plus Product Red börjar säljas nu på fredag, 24 mars.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.