Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone SE och Ipad Mini får mer lagringsutrymme

Apple passar på att dubbla mängden lagringsutrymme hos produkterna Iphone SE och Ipad Mini 4.

Jämsides med en röd variant av Iphone 7 och en ny introduktionsmodell av Ipad har Apple också passat på att uppgradera Ipad Mini 4 och #Iphone SE med mer lagringsutrymme. Telefonen finns nu med 32 eller 128 gigabyte lagring, för ungefär samma priser som tidigare.

#Ipad Mini 4 finns nu endast tillgänglig med 128 gigabyte lagringsutrymme, men till nästan samma pris som den tidigare 32 gigabyte-modellen. Wifi-varianten kostar nu 4 895 kronor och LTE-varianten 6 395 kronor. Dessutom verkar den föråldrade Ipad Mini 2 till slut ha fått gå i pension.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.