Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Netflix funkar nu i Firefox på Linux-datorer

Det går nu som Linux-användare att strömma videoinnehåll från Netflix direkt i webbläsaren Firefox.

Linuxanvändare kan nu kolla på #Netflix i Firefox utan att installera ett plugin eller några vidta andra åtgärder, meddelar Netflix på sin nyhetsblogg. Tidigare har det endast gått att kolla på strömningstjänsten i webbläsaren Chrome på en Linux-dator, men framöver kan användaren välja om den vill kolla på Netflix i Chrome eller Mozillas webbläsare Firefox.

Innan har det gått att lura plattformen att en surfar i Chrome när en egentligen surfar i #Firefox men nu behöver inte användare genomgå flera steg innan de kan strömma video och film. #Mozilla la till stöd för EME (Encrypted Media Extension) för Firefox i #Linux förra året, vilket möjliggjorde för läsaren att visa krypterat innehåll. Det har dock tagit lite längre tid för Mozilla att göra så att det går att spela DRM-skyddade HTML5-videor, men nu är det äntligen möjligt.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.