Apple släpper Watch OS 3.2 med nytt bioläge

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

#Apple har jämte nya versioner av Mac OS Sierra och IOS 10 också uppdaterat #Watch OS 3 till version 3.2. Den nya versionen uppdateras som vanligt via Watch-appen på en parkopplad Iphone, och klockan ifråga måste ha minst 50 procent batteri kvar och laddas under tiden.

Den största nyheten i Watch OS 3.2 är det nya "bioläget" som det tidigare rapporterats om. Funktionen heter på engelska "Theater Mode" och avaktiverar helt enkelt att bildskärmen tänds när användaren lyfter armen. Detta kan vara väldigt praktiskt i miljöer där ljuset från klockan annars kan vara störande, som exempelvis på bio eller för dem som gillar att sova med sin klocka.

Med den nya systemversionen får #Apple Watch också stöd för ramverket Sirikit, vilket innebär att Apples digitala assistent kan användas för att bland annat boka en Uber, söka bland bilder, skicka meddelanden och mycket annat. Sirikit kom till Iphone med IOS 10 i höstas.

Har du hittat fler nyheter i Watch OS 3.2?

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.

Nu har Apple haft sitt oktober-event med nya datorer. Till de nya datorerna måste vi ju också ha en ny version av macOS, här är Monterey.

Trots att vi inte officiellt kan köpa HomePod mini i Sverige är det en ganska populär produkt bland de största fansen, nu kommer den i fler färger.