Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

rykte

Apple kan erbjuda paketpris för tv-tjänster

Apple vill sälja videotjänsterna HBO, Showtime och Starz i ett förmånligt paket till sina Apple TV-kunder.

Efter en lång period av rykten om förhandlingar med innehållsleverantörer lyser Apples omtalade TV-tjänst fortfarande med sin frånvaro. Enligt en ny rapport från Recode överväger nu Apple istället att erbjuda några redan befintliga tjänster i ett förmånligt paketpris.

Paketet ifråga skulle innehålla tjänsterna HBO, Showtime och Starz, och erbjudas till användare av Apple TV och IOS-enheter till ett lägre pris än om de skulle köpas separat. Apple har enligt rapporten öppnat förhandlingar med de tre tjänsterna om ett samarbete.

Ingen av parterna har kommenterat uppgifterna, och vad paketet skulle kunna kosta är än så länge oklart. HBO, Showtime och Starz kostar för närvarande 15, 11 respektive 9 dollar i månaden. I svensk valuta motsvarar det totalt cirka 300 kronor. Om erbjudandet blir verklighet är det dock inte säkert att det gäller i Sverige.

Förutom samarbeten med andra aktörer ryktas Apple också satsa stort på egenproducerat innehåll. Både realitytävlingen Planet of the Apps och musikprogrammet Carpool Karaoke får premiär på Apple Music senare i år, och även annat material uppges förberedas.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.