Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

RHA tilldelas Red Dot Award

Hörlurstillverkaren RHA får en prestigefylld utmärkelse för sin mobila D/A-omvandlare Dacamp L1.

99mac har tidigare skrivit om den skottska hörlurstillverkaren #RHA, som förra året lanserade en mobil D/A-omvandlare i form av Dacamp L1. Denna mackapär tar digitala signaler från en enhet och omvandlar till analoga. Detta är användbart för mobiltelefoner som saknar hörlurskontakt, där användaren ändå vill ha lyxiga analoga hörlurar optimerade för extern förstärkning. Dacamp L1 erbjuder därmed rikliga möjligheter att finjustera ljudet för den villige entusiasten. Den är dock inte billig, då enheten går på närmare 5 500 kronor.

RHA får nu en ordentlig fjäder i hatten, då Dacamp L1 tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Red Dot Award för god produktdesign. Dacamp L1 valdes ut från över 5 500 olika nominerade produkter från 54 olika länder. Produkterna utvärderas sedan utifrån innovation, funktionalitet och hållbarhet i en rigorös process som tar flera dagar. RHA:s produktchef Kyle Hutchison säger i ett pressutskick:

– Dacamp L1 designades för att inte kompromissa ifråga om mobilitet, estetik och ljud, och tog flera år av utveckling, så att ta emot en sådan renommerad utmärkelse är en fantastisk prestation. På RHA utmanar vi ständigt oss själva att göra produkter som erbjuder något bättre, och att Dacamp L1 nu får plats bland några av marknadens bästa produkter är en ära.

D/A-omvandlaren Dacamp L1 kommer nu att få ta plats på Red Dot Design Museum i tyska Essen. Det är världens största museum för samtida design, och visar över 2 000 olika produkter från världen över.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.