Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 10.3.1 åtgärdar Wifi-problem

En ny uppdatering av IOS har släppts som innehåller buggfixar och fixar ett Wifi-problem samt problem som uppstod på Iphone 5 och 5C med förra uppdateringen.

Det har kommit en ny uppdatering av #IOS nämligen version 10.3.1. Uppdateringen innehåller buggfixar och funktioner som förbättrat säkerheten för din IOS-enhet. Den förra uppdateringen IOS 10.3 kom så sent som i förra veckan. Detta är en mindre uppdatering som inte kom i någon betaversion innan den släpptes skarpt.

Den största förändringen i uppdateringen är att den åtgärdar ett problem som dök upp i IOS 10.3 på Iphone 5 och Iphone 5C. Iphone 5S berördes inte av problemet eftersom modellen till skillnad från Iphone 5 och 5C är utrustad med en 64-bitars processor.

#Apples webbplats skriver de att de i den senaste uppdateringen också åtgärdat ett Wifi-problem som rapporterades av Gal Beniamini på Google Project Zero. Wifi-problemet resulterade i att ”en angripare inom räckhåll kan köra godtycklig kod på wifi-chippet” .

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.